Apparaten en accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1795 kJ /
429 kcal
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Gefermenteerde wortelen
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Sinaasappelcake
1 godz.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Karameltaart
3 godz. 50 min
Marmercake
2 godz.
Appelcake
1 godz.